Câmpeanu Remus – Cătălin

campeanu

Partid Partidul Național Liberal
Comisie: Comisia pentru Comerţ, Turism şi Protecţia Consumatorului – membru
Comisia pentru Relaţii cu Organizaţii Neguvernamentale şi alţi Parteneri Sociali- Președinte
Telefon: 0746.298.609
E-mail: crcampeanu@gmail.com
Blog/site: Nu are.
Reţele sociale: Cont de facebook.
Audienţe: Marţi, intre orele 18-19. Adresa: Splaiul Independenţei nr. 291-293, et. 3, cam. 7, sector 6
Mandat: Consilier General (2012 – prezent), Consiliul General al Municipiului Bucureşti
Data şi locul naşterii: 11.05.1975, Bucureşti
Declaraţii de avere Declarație de avere – început de mandat – Declarație de interese – început de mandat – Declarație de avere – an 2012 – Declarație de interese – an 2012
Informaţii din concursul de acţiune civică „Adoptă un consilier!” Consilier adoptat de Marian Ivan.

O sumă importantă din banii pentru care muncim se duc la bugetul public. Acolo, nişte oameni despre care nu auzim decât la alegeri se ocupă de modul în care ei sunt cheltuiţi.

Ideal ar fi fost ca aceşti oameni să fie responsabili şi să ne asigure că administrează eficient şi corect aceşti bani. Însă realitatea ne-a demonstrat că nu este aşa. Nu este zi în care să nu aflăm despre alte afaceri derulate de diverşi politicieni folosindu-se de fondurile publice. 
Adică nişte oameni care s-au îmbogăţit din banii noştri: ai mei, ai tăi, ai copiilor noştri, ai părinţilor noştri.

Şi când aflăm, ne mulţumim să strigăm, să ne enervăm, să strângem pumnii… şi atât. Asta însă nu ajută. 
Avem politicieni corupţi pentru că noi, cetăţenii, am permis ca tot felul de lipitori să se strângă în jurul banilor noştri şi să-i folosească, deseori, împotriva intereselor noastre. 

Un control al cetăţenilor asupra modului în care sunt cheltuiţi aceşti bani ar putea duce la o curăţire a mediului politic, dacă acei oameni corupţi vor înţelege că afacerile personale cu banii cetăţenilor nu mai sunt posibile, dar mai ales atunci când îşi vor da seama că îşi pot pierde libertatea dacă vor fi prinşi.
Am ales să „adopt” un consilier pentru a afla modul în care „aleşii” înţeleg să consulte cetăţenii în legătură cu administrarea bugetului oraşului şi pentru a încuraja cetăţenii să îşi exprime dreptul de a hotărî ce se întâmplă în acest oraş.

Dl. Câmpeanu ştia despre campania „Adoptă un Consilier”. Dealtfel, acesta a colaborat cu iniţiatorii proiectului şi a oferit informaţii privind modul în care cetăţenii îl pot contacta pentru rezolvarea problemelor lor. De aceea, pot clasifica prima întâlnire cu dl. Câmpeanu ca fiind una normală, corectă. Urmează ca în perioada următoare să colaborăm şi să vedem ce putem face împreună în interesul oraşului şi al cetăţenilor. Primii paşi au fost făcuţi. Adică eu i-am solicitat să-şi îndeplinească rolul de Consilier General, în interesul cetăţenilor iar domnia sa m-a anunţat că doreşte să-mi vorbească despre o iniţiativă la care lucrează şi pe care ar dori s-o promoveze printr-o hotărâre de Consiliu. Urmează ca aceste proiecte să fie discutate în detaliu în următoarele noastre întâlniri.

Ce s-a întâmplat: Marian l-a sunat pe consilier, a obţinut o întâlnire la care, în afară de întrebările din concurs, i-a prezentat cererea de a iniţia în Consiliul General cererea creării unei comisii de investigaţie pentru a determina cine este vinovat de recepţionarea pistelor ilegale de biciclete care au adus un prejudiciu de milioane de EUR din bani publici. În urma întâlnirii şi a depunerii unor cereri oficiale, Marian Ivan a obţinut o întâlnire cu două comisii : cea de Infrastructură şi cea dedicată relaţiei cu ONG-urile.
Nota obţinută de consilier: premiant.
Cariera profesională Profesia: jurist.
Cum vede comunicarea cu cetăţenii
Articole şi apariţii publice:

 

Aceste informaţii sunt obţinute prin documentarea realizată de echipa CeRe, cu indicarea surselor folosite. În cazul în care găsiţi informaţii inexacte, identificaţi linkuri care nu mai funcţionează sau aveţi sugestii pentru completări, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail cere@ce-re.ro.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *