Formular

3 Comments

 1. Credeti ca sunt bune niste propuneri constructive,ca de exemplu:
  1.Este normal ca persoanele din Bucuresti care au centrala de apartament sa nu primeasca nici o subventie de la primarie ,fata de cei care sunt racordati la sistemul centralizat de incalzire? Nu este o discriminare?;
  2.Este normal ca noi sa platim apa de ploaie cand nu o folosim ,sunt luni intregi cand nu ploua,si aceasta curge mai intai prin conductele noastre ,apoi ajunge in canalizarea lor? De ce nu ne platesc ei noua?
  3. CGMB, din 2008, a stabilit ca noi sa platim Statia de epurare a apei de la Glina ,sub denumirea de Taxa de Mediu Pentru Apa Uzata ,pana prin 2030.Aceasta este folosita de ApaNOVA ,care a mai primit toate statiile,pompele ,canalizarea lui Ceausescu.Vi se pare normal?
  4. Este normal ca noi sa platimapa uzata in aceiasi cantitate cu apa inregistrata de contuar,in conditiile cand noi bem apa,gatim,udam florile,spalam pe jos,udam spatii verzi,etc?
  5.Nu v-ati saturat sa va certati cu vecinii ,ca nu dau corect consumurile ?Nu ar fi cazul ca Primariile ,ApaNOVA sa faca proiecte ,sa atraga bani europeni si sa ne aduca apa la usa ?
  Nu ati vrea ca si caldura si gazele sa fie aduse la usa si sa platim cat consumam?
  Astept parerile dumneavoastra .
  Ion Cernaianu

  • Buna ziua. Puteti adresa orice intrebari vi se par relevante. Campania pe care am lansat-o saptamana trecuta se adreseaza consilierilor locali. Multe dintre intrebarile pe care le-ati formulat dvs. tin de Primaria Capitalei si de consilierii generali. Puteti bineinteles sa le adresati lor, chiar daca nu sunt acum parte a campaniei noastre. Tineti-ne la curent cu raspunsurile lor pentru a le putea face publice. Ne puteti scrie oricand pe site sau pe adresa de email nuasteptasupereroi@ce-re.ro Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *