Giugula Mihai – Doru

Doru-Giugula-agerpres_5805621

Partid: Partidul Social Democrat
Comisie: Comisia Juridică şi de Disciplină – Președinte; Comisia pentru Relaţia cu Uniunea Europeană – membru
Telefon: Nu există informaţii publice disponibile.
E-mail: Nu există informaţii publice disponibile.
Blog/site: Nu există informaţii publice disponibile.
Reţele sociale: Nu există informaţii publice disponibile.
Audienţe: Nu există informaţii publice disponibile.
Mandat: Consilier General (2008 – prezent), Consiliul General al Municipiului Bucureşti
Data şi locul naşterii: 11.06.1976, Bucureşti
Declaraţii de avere/interese: Declarație de avere – început de mandat – Declarație de interese – început de mandat – Declarație de avere – an 2012 – Declarație de interese – an 2012
Informaţii din concursul de acţiune civică „Adoptă un consilier!”: Consilier adoptat de Anemari Necşulescu.
Ce s-a întâmplat: L-am adoptat pe dl. consilier Mihai Doru Giugulea, aflat la al 4 -lea mandat în Consiliul Municipiului Bucureşti. Dl. Giugulea este un „greu” care nu are pe pagina de web a Primăriei Capitalei nici un fel de informaţii. Google m-a scos din impas şi l-am găsit la propriul său cabinet de avocatură „Mihai Doru Giuglea” din Splaiul Independenţei. L-am sunat, m-am prezentat şi am spus că l-am adoptat în cadrul acestui proiect. Dl Giuglea mi-a replicat enervat „nu am fost ales în slujba cetăţeanului pentru a fi adoptat. Eu nu accept să fiu adoptat”. Încercând să trecem peste termenul „adoptat” îi explic că este o metaforă şi că asta înseamnă că eu urmează să….Nu am apucat să termin. Dl Consilier PSD mi-a replicat „este o metaforă nepotrivită la care eu nu achiesez” şi mi-a trântit telefonul.Să vedeţi şi voi că uneori consilierii primăriei capitalei răspund la sms-uri. Dl Consilier Mihai Doru Giuglea, reprezentant PSD, la al 4-lea mandat, îmi răspunde la sms: „Dragă Anemarie, dacă eşti ceea ce pretinzi că eşti, şi vrei să faci adopţii, îţi recomand să respecţi legea. Cel mai bine ar fi să adopţi de urgenţă un câine din adăposturile publice. Formalităţile sunt simple, şi arăţi că eşti un bun cetăţean. Dacă vrei să faci spectacol şi insişti să adopţi ceva, te voi invita la o adopţie de la CERE. Poate aşa reuşim împreună să civilizăm limbajul public şi pe cei care se pretind reprezentanţi ai societăţii civile. Pentru detalii te rog să studiezi Codul bunelor maniere, regulile din cei şapte ani de acasă şi site-ul bunului simţ”. Am citat exact!

Dacă un consilier la al 4-lea mandat este şocat pentru că un cetăţean îi cere CV-ul şi raportul de activitate, categoric este şi vina noastră, a cetăţenilor capitalei, pentru că nu-i deranjăm mai des. Închei cu ultimul mesaj primit de la dl. Consilier Giugula: „Totuşi este bine să nu mai staţi cu mâna întinsă. Să ceri nu este frumos ce exemplu daţi tinerilor. Să dăruieşti este mult mai româneşte. Chiar dacă ţintele sunt cam limitate, pentru o cunoaştere mai aprofundată şi protejată aveţi la dispoziţie minunea tehnicii prin care vă prezentaţi. (sms-ul, na) Folosiţi-o. Cu privire la stereotipul *Eu v-am ales (alături de alţi cetăţeni ai capitalei)* încercaţi să nu vă mai atribuiţi drepturi colective, iar cu privire la * deci sunt îndreptăţită, împreună cu cei 7 ani de acasă, să vă solicit aceste informaţii*, la fel ca toţi aveţi acces la documentele şi activităţile publice pentru documentare. Nu cereţi exclusivităţi. Cu prima ocazie permisă de lege vă asigur că sunteţi pe lista mea de priorităţi la adopţii”.

Nota obţinută de consilier: repetent.
Cariera profesională: Profesia: avocat.
Cum văd comunicarea cu cetăţenii: Şedinţele sunt publice, sunt transparente, sunt date pe internet, „live” ca să mă exprim pe limbajul acesta pe care îl înţelegeţi şi atunci nimeni nu poate să spună că s-a ascuns în faţa cetăţeanului care l-a votat şi nu poate să spună că nu a ştiut ce s-a discutat în Consiliu.Şedinţă CGMB, 4 septembrie 2012
Articole şi apariţii publice:

Aceste informaţii sunt obţinute prin documentarea realizată de echipa CeRe, cu indicarea surselor folosite. În cazul în care găsiţi informaţii inexacte, identificaţi linkuri care nu mai funcţionează sau aveţi sugestii pentru completări, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail nuasteptasupereroi@ce-re.ro.


One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *