Marin Ştefănel – Dan

208943_412374365474792_1866515209_n

Partid: Partidul Poporului – Dan Diaconescu
Comisie: Comisia pentru Salubritate – membru; Comisia pentru Comerţ, Turism şi Protecţia Consumatorului – membru
Telefon: 0722 382 271*
E-mail: stefanmarin76@yahoo.com*
Blog/site: Nu are.
Reţele sociale: http://www.facebook.com/marin.stefaneldan
Audienţe: În fiecare joi, interval ora 10.00-12.00, la sediul Primariei din Splaiul Independentei, et.3, camera grupului PP – DD*
Mandat: Consilier General (2012 – prezent), Consiliul General al Municipiului Bucureşti
Data şi locul naşterii: 19.07.1976, Turnu Măgurele, Teleorman
Profesia: Analist politic
Consilier adoptat de: Oana Bratila
Cariera profesională: Facultatea de Stiinte Politice si Administrative, licentiat in Stiinte Administrative, in anul 1999 la Universitatea Bucuresti.A activat in mediul privat incepand chiar din facultate; in prezent detine o firma in domeniul constructiilor, despre care declara ca „nu a facut ”afaceri” cu statul si nici nu va face vreodata”.A intrat in politica in 2008, insa nemultumirea fata de partidul in care intrase initial l-a determinat sa treaca la PP-DD.
Declaraţii de avere/ interese: Declarație de avere – început de mandat – Declarație de interese – început de mandat – Declarație de avere- an 2012 – Declarație de interese – an 2012
Cum văd comunicarea cu cetăţenii:* Sunt total de acord cu transparenta decizionala, cu liberul acces al cetatenilor la sedintele CGMB. Problema pe care o sesizati cu privire la intarzierea cu care apar proiectele pe site-ul PMB.ro credeti-ma ca este stiuta dar, din pacate, inclin sa cred ca este voita /…/. Asta pentru ca nu numai dumneavoastra primiti proiectele tarziu ci si noi! Si daca ne asumam ceva, vrem sa o facem in cunostinta, nu ”pe genunchi”!
Legat de ora la care se desfasoara sedintele, personal n-as avea o problema daca ar fi stabilita seara, doar ca asta ar insemna ca intreg aparatul PMB sa-si modifice programul in ziua respectiva si aici cred ca discutia se poate duce catre Codul Muncii si, sincer va spun, executivul este cel care stabileste acest lucru.
Articole şi apariţii publice: Momentan nu există informaţii disponibile.

 * Informaţii obţinute în cadrul concursului de acţune civică “Adoptă un consilier!”. Informaţiile au fost preluate de pe site-ul obratila.ro.

Aceste informaţii sunt obţinute prin documentarea realizată de echipa CeRe, cu indicarea surselor folosite. În cazul în care găsiţi informaţii inexacte, identificaţi linkuri care nu mai funcţionează sau aveţi sugestii pentru completări, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail nuasteptasupereroi@ce-re.ro.

 

 


2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *