0

O adresă de e-mail pentru Registratura Primăriei, vă rog!

2000 caractereDacă vrei să trimiți o sugestie la Primăria Capitalei pentru un proiect aflat în dezbatere publică, trebuie să te încadrezi în 2000 de caractere sau să te duci la poștă să trimiți o recomandată. E-mail-ul nu există!

Hai să schimbăm acest lucru! Trimite un mesaj Primarului General Răzvan Sava pentru a cere crearea unei adrese de e-mail la Registratura Primăriei București. 

Cu CC la noi să putem urmări acțiunea. Iată un model de mesaj mai jos.

Un 2016 mai transparent și mai prietenos cu cetățenii!

Echipa Nu Aștepta Super Eroi

E-mail: cabinetpg@pmb.ro, relatiipublice@pmb.ro, razvansava09@yahoo.com

CC: nuasteptasupereroi@ce-re.ro

 

Stimate domnule Primar General Răzvan Sava,

Vă rog să dispuneți crearea la Registratura Capitalei a unei adrese de email unde să poată fi primită oficial corespondența cu instituția pe care o conduceți. Și la care să fie eliberat un număr de înregistrare.

Zilele acestea este pusă în dezbatere procedura prin care Primăria Capitalei va finanța proiecte ale ONG-urilor[1]. O inițiativă lăudabilă. Din păcate, sugestiile pot fi primite doar prin intermediul site-ului Primăriei, site care stabilește o limită de 2000 de caractere[2] (vezi foto atașat). Sau prin depunere personală la Registratura de lângă Cișmigiu sau prin poștă[3].

În secolul 21, credem că ar trebui să includeți e-mail-ul ca modalitate standard de comunicare cu cetățenii – pentru a trimite nu doar sugestii pentru o dezbatere publică, ci și petiții, cereri de informații publice etc.. La Primăria Sectorului 2 acest mecanism funcționează.

Vă rog, așadar, atât să creați această adresă de e-mail, cât și să prelungiți termenul de primire de sugestii pentru acest proiect de hotărâre.

Cu stimă,

XX

PS: menționez că ați primit pe pagina proiectului de act normativ încă din 8 ianuarie a.c. solicitarea de a indica o adresa de e-mail pentru a primite sugestii, mesaj la care în 4 zile nu s-a primit nici un răspuns[4].

[1] http://pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/pr_dezb_publica.php

[2] http://pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/pr_dezb_publica.php?catid=1156&termen=in&

[3] Mesaj primit din partea Primăriei de către CeRe: “În condițiile în care observațiile, sugestiile, opiniile sau propunerile dumneavoastră au un număr mare de caractere și nu pot fi încărcate pe site, vă rog frumos să folosiți una din următoarele două modalități:

  • Transmitere prin poștă pe adresa PMB – Splaiul Independenței, nr. 291-293, sector 6, București , în atenția Direcției Asistență Tehnică și Juridică;
  • Depunere la Centru de Informare –PMB, Bulevardul Regina Elisabeta, nr, 42, sector 5, București;

În ambele cazuri plicul cu materiale vor purta mențiunea: „RECOMANDARE LA PROIECT DE ACT NORMATIV”

[4] http://pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/pr_dezb_publica.php?catid=1156&termen=in&

CeRe-ți orașul înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *