Poteraşu Cornel – Constantin

cornel-poterasu1-225x300

Partid: Partidul Naţionat Liberal
Comisie: Comisia pentru Credite Externe și Monitorizarea Derulării acestora – membru; Comisia Economică, Buget, Finanțe – membru
Telefon: 0746.252.442 (preferabil trimiteţi mai întâi un SMS de introducere)*
E-mail: cornelpoterasu@yahoo.com (răspuns estimat în 2-3 zile)*
Blog/site: Nu are*. Se găsesc informaţii pe site-ul PNL Sector 4 aici.
Reţele sociale: Nu foloseşte*.
Audienţe: Miercuri, de la 19.00 la 21.00, Şos. Olteniţei nr. 39-41*
Mandat: Consilier General (2008 – prezent), Consiliul General al Municipiului Bucureşti
Data şi locul naşterii: 06.09.1977, Smeeni, Buzău
Profesia: Economist
Cariera profesională: Momentan nu există informații.
Declaraţii de avere/ interese: Declarație de avere – început de mandat – Declarație de interese – început de mandat (link nefuncţional pe site-ul PMB) – Declarație de avere – an 2012 – Declarație de interese – an 2012
Consilier adoptat de: EPAS, care a decis că va stabili întâlniri lunare pentru a păstra legătura cu consilierul adoptat.
Din dialogul avut în cadrul campaniei „Adoptă un consilier!”: Fragment din prima discuţie cu Codru Vrabie, reprezentantul organizaţiei care l-a adoptat:”

  • Dar tu ai luat vreodată un cetăţean obişnuit, să mergi cu el la consiliu să vadă şi el cum e p-acolo?
  • Da, în mandatul trecut a venit la mine un pensionar, fost poliţist, care dorea să introducă semafoare cu acţionare manuală, pentru pietoni, pe toate străzile care au cel puţin 2 benzi pe sens şi, eventual, refugiu pe mijloc. Acel pensionar m-a ajutat cu partea tehnică, detalii specifice şi statistici de circulaţie pentru nota de fundamentare. Şi am redactat cumva împreună un proiect de HCG pe care l-am înaintat în dezbatere. Şi, desigur, l-am invitat pe om la şedinţa de consiliu în care urma să se discute proiectul. Din păcate, subiectul s-a tot amânat pe ordinea de zi – uite, deja au trecut 2 ani…..
  • Dar există aşa semafoare, dacă nu pe înşel chiar pe Lascăr Catargiu!
  • E adevărat că există în unele locuri din Bucureşti. Dar ele sunt cumva experimentale, iar noi am fi vrut o decizie luată pentru instalarea lor pe toate străzile care au cel puţin două benzi şi refugiu central”.
Zone de interes:* Maşinile hibrid şi electrice.
Vot şi luări de poziţie în cadrul şedinţelor CGMB: Momentan nu există informaţii disponibile.
Articole şi apariţii publice*: Pe tema maşinilor hibrid şi electrice:
Hotnews, nivelul taxelor în 2012: aici. Idem şi Gândul, aici. Şi site-ul circulatie-rutiera.ro, aici.O propunere de parcare gratuită, prezentată pe bucurestiorasulmeu.ro aici. Un articol din 2010 în automarket.ro aici.

 *Informaţii obţinute în cadrul concursului de acţune civică „Adoptă un consilier!”.

Aceste informaţii sunt obţinute prin documentarea realizată de echipa CeRe, cu indicarea surselor folosite. În cazul în care găsiţi informaţii inexacte, identificaţi linkuri care nu mai funcţionează sau aveţi sugestii pentru completări, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail nuasteptasupereroi@ce-re.ro.

 

 


4 Comments

  1. Salut! Ne bucurăm să vă anunţăm că l-am adoptat pe Cornel Poteraşu 🙂 Urmează să avem prima întâlnire pe 12 noiembrie, dar vă ţinem la curent cu noutăţile, dacă reuşim şi altceva pe parcurs. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *