0

Strângem fonduri la Big Lunch Bucharest

Cu prilejul organizării primei ediții The Big Lunch la București, eveniment care va avea loc pe 27 septembrie, puteți dona pentru a susține această campanie.

Poate că ați auzit de campania CeRe “Adoptă un consilier”, prin care i-am convins pe consilierii generali din primărie să-și publice pe site-ul instituției datele de contact și programul de audiențe.

Pentru CeRe și toți cei care au pus umărul la această campanie, acest succes ne-a dat și mai mult avânt să continuăm eforturile de a-i convinge pe primar și consilierii generali să țină cont de vocea oamenilor și să-i consulte atunci când proiectele pe care le votează au un impact major asupra bucureștenilor. Subiectele care ne preocupă sunt multe – dispariția spațiilor verzi și construcția unor clădiri care nu respectă minimum de reguli ce țin de dezvoltarea urbană, traficul supra-aglomerat și lipsa alternativelor pentru cei care vor să renunțe la mașină, clădiri lăsate în paragină, terenuri virane pline de gunoi etc. Obiectivul nostru este acela de a determina Primăria și Consiliul General al Capitalei să întrebe mai întâi oamenii înainte de a lua o decizie care are impact major asupra mediului în care trăiesc, iar aceste decizii să fie mai transparente pentru bucureșteni.

La ce contribuie donația ta pentru CeRe la Big Lunch?

Concret, ne propunem să strângem bani pentru a arăta bucureștenilor cum se iau deciziile la nivel de Capitală – vom face un traseu al acestor decizii, vom vedea care este diferența dintre teorie și practică analizând mai multe decizii votate de consilierii generali, vom sta de vorbă cu consilieri și cu funcționari pentru a vedea de ce apar diferențe și pentru a găsi soluții și spațiul amenajat pentru consultarea bucureștenilor și, mai ales, vom povesti toate aceste descoperiri bucureștenilor, pentru a ști care sunt oamenii/ departamentele responsabile și care ar trebui să le asculte propunerile.

Care este programul CeRe prilejuit de The Big Lunch și cum poți dona:

Găsești detalii despre cauza CeRe aici:

Donează online oricând dorești pentru cauza “CeRe-ți orașul înapoi, nu aștepta supereroi” aici;
Dacă ai drum prin Pipera în perioada 22 – 26 septembrie, vizitează minunăția de rulotă a celor de la Sunday Baghels & Coffee și lasă-ne acolo suma pe care vrei să ne-o donezi
Hai pe 27 septembrie la Beautyfood, locul în care iți pregătim un prânz fancy, te invităm să-i cunoști pe susținătorii campaniei și te încurajăm să ne lași o donație de minimum 50 lei. Participarea la acest eveniment se face pe baza unei confirmări la adresa sinziana@ce-re.ro

Întreabă-ne mai multe despre campanie și cum poți dona:

Mail: sinziana@ce-re.ro sau nuasteptasupereroi@ce-re.ro
Facebook: NuAsteptaSuperEroi și CeRe

CeRe-ți orașul înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *